Censur på film

Alle vores film er markeret med en censur bestemt af Medierådet for børn og unge. Censuren viser, hvor gammel man skal være for at se den pågældende film. Der findes følgende censurer:

Tilladt for alle - dette betyder, at filmen må vises for børn og voksne i alle aldre.

Frarådes under 7 år - disse film er tilladt for alle, men frarådes dog børn, som endnu ikke er fyldt 7 år.

Tilladt over 11 år - ved disse forestillinger, skal man være fyldt 11 år for at få lov til at se filmen. Er man ikke fyldt 11 år, kan man dog se filmen, hvis man er 7+ år,  og ledsages af en voksen over 18 år.

Tilladt over 15 år - ved disse forestillinger, skal man være fyldt 15 år for at få lov til at se filmen. Er man ikke fyldt 15 år, kan man dog ligeledes se disse film, hvis man er 7+ år, og ledsages af en voksen over 18 år.

 

Endvidere skal man altid have ID på sig for at kunne vise personalet, at man er fyldt henholdsvis 11 eller 15 år, såfremt man ønsker at se en film med en af disse censurer.

Normalvis skal et barn være fyldt 2 år for at komme ind og se en filmforestilling. Ønsker man at tage sin baby med i biografen, henviser vi til vores program for BabyBio. Dette program kan ses under ''Program'' -> ''Baby Bio''.