Lej en sal

Kontakt os på: lidobiograferne@gmail.com

Både som erhvervsdrivende og privat har man mulighed for at leje en sal til en ganske særlig anledning.

Skal din virksomhed holde et erhvervsarrangement såsom seminar, en konference eller et salgsmøde? Har du et ønske om at tilbyde deltagerne nogle unikke, uformelle og anderledes spændende rammer?

LIDO er ikke blot en biograf, men også et hus som stiller sine lokaler til rådighed for virksomheder, der ønsker ekstraordinære konferencefaciliteter eventuelt i kombination med visning af premierefilm før, under eller efter det officielle arbejdsprogram.

LIDO er et unikt tilbud du ikke finder mange andre steder. Salene med deres stadionopbygning, byder på optimale lydforhold i behagelige stole med koncentreret fokus mod talerne, der med lærredet i baggrunden kan visualisere sine indlæg med PowerPoints, film m.v.
 

Biografsalene er indrettet med de mest moderne konferencefaciliteter og nødvendige udstyr. Vi kan afholde konferencer med op til 351 deltagere, de seks sale kan alle inddrages i dit arrangement, så det er muligt at køre parallelle eller differentierede spor. Salene har sæder der dækker deltagerantal fra 351 for den største sal ned til 59 i den mindste sal.


Gennem tiden har vi lejet sale og lavet arrangementer for blandt andre: LEGO, Sydbank, Vejle Kommune, AffaldGenbrug, Nordea, Nykredit, Siemens Wind Power og mange flere. 

For yderligere information omkring konferencer, foredrag, erhvervsarrangementer.

Er du interesseret I at høre mere om jeres muligheder for at leje en biografsal, så kontakt os for en uforpligtende snak - lidobiograferne@gmail.com


Der er mulighed for at bestille mad eller selv medbringe mad til arrangementerne.


Vi glæder os til at høre fra dig